Lunaley Kennel - slik ble vi mange :)

(Bildet er av Amanda, datteren vår med hundene)

 

 

Vi flyttet fra Oslo og etablerte oss her på Lingelem i år 2007.  Vi hadde et ønske om et fredfylt sted med god plass og kunne stå opp til lyden av natur, bekken som sildret og frisk luft.   I flyttelasset var det med barn, hund, hest og masse kjærlighet.

Noe måtte vi finne på, så det ble grunder ideer for "husbonden (som alltid har rene kontorfingre) og dyrestell og barn for "kjerringa (forøvrig med kronisk hestemøkk under neglene)                                   

                                                                   

Siden den gang levde de så lykkelig som de klarte i alle sine dager etter troen på veien blir til mens man går.  Snipp snapp snute så var eventyret ikke ute, men å leve i nuet er iallefall min klare filosofi her i livet.  

Tjeran er mer praktisk anlagt, planlegger og gjennomfører.  Han har jo egentlig ikke noe valg med meg som kone :) Spontan, kreativ og lever her og nå.

Hver gang Tjeran var på  en lengre foretningsreise sto det en ny hest på beitet eller en ny valp og logret mot han i gangen når han kom tilbake. Jeg sto ved siden av og spilte på min kvinnelist og det ble mange hunder og hester etterhvert. Av en eller annen grunn sluttet han å reise på disse lengre turene......?

Alle dyrene her har en jobb å gjøre. Dyr som mennesker er lykkeligst når de har en jobb å utføre eller en rolle av betydning. Av hundene er det en pensjonert terapihund, liker å holde orden på familien inne og øverst på rang i hundeflokken. En god pregehund til de andre. 2 liker seg ute og har oversikt ute over frontområdet og holder seg der, venter på stalljentene og at rideskolen skal begynne(går alltid løs) To er alltid i vestre side av gården, følger med på hesteflokken og vasler på alt av vilt, rev eller hønsehauk som viser seg fra skog og jorder og de føler seg iallefall selv helt uunværlig for gården. Alt av jaktinstinstingt er avlet vekk,men de vasler 🙂