Camilla Fearnley

 

Camilla er opptatt av horsemanshipen. Dette ligger nok i henne fra hun var liten. Fikk sal seks eller syv år etter at hun begynte å ri som 4 åring. Fokusert i dag på balanse hos både hest og rytter. Tidligere aktiv i sprang og dressur,bodde i Spania noen år hvor akademisk og sentrert ridning ble den nye fasinasjonen. Tilbake til Norge fikk hun sette seg opp på en islandshest og der var hun hjemme. Kraften ,arbeidsviljen, loyaliteten og ikke minst inteligensen til denne hesterasen tok overhånd. Hun kjøpte sin første Islands unghest og siden ble det fler(alle som unghest) Dette er dyr i balanse og intakt med naturen sier hun ,og jeg skjønner hva hun mener.  (skrevet av søster'n)                  

Bibbi

Yngva R.Fearnley

Yngva er en positiv energifylt instruktør som underviser i hovedsakelig dressur. Hun er grundig med de basic tingene innen klassisisk ridelære. Gjør du noe riktig nøler hun ikke med å gi både hest og rytter ros.  Underviste tidligere faste timer her da hun gikk på toppidrett hest. Nå er hun"huntet av flere men vi har henne her i perioder. Det er rift om timen når Yngva melder at hun kommer. Forryttere her kan også undervises hjemme hos henne,der hun daglig trener sine egne hester. Er også oppvokst med Horsemanshipp som basic lære.

 

Linnea Sundfær

Linnea kom hit om ti åring og"bodde mere eller mindre i stallen. Fulgte med på alt av temming,trening av unghester og red inn shetlandsponniene. Senere deltok hun på innridning og gangsetting av islandshestene da hun har et talent for dette. Dyktig på å"lese både hest og rytter. Stepper litt inn på knøttetimer og ponniridning (lørdagene) Er tålmodig,tydelig og klar med de minste og samtidig fletter leken inn. Barnas klare favoritt! Når Linnea dukker opp jubler de alltid for da har hun nesten alltid noe gøy på lur som gymkana(lek og balanse fra hesteryggen,stafett ect.