Velkommen til hjemmesiden vår

Stall Lingelem er en koselig liten stall på Lingelemveien 270 i Sandefjord. Offentlig godkjent Hestesenter. Her er det primært islandshester og tre shettiser, der de får leve et hesteliv i flokk. Rang blir ordnet og gjort opp naturlig. Dette gjør at det blir en god harmoni imellom hestene og dermed også lite"tøys på ridetimene våre. Her setter vi hesten i fokus og legger vekt på å lære om hestens språk(signaler.) Da blir det trygt å ri men også være rundt hesten du har med å gjøre. Vi har ridetimer for barn,ungdom og voksne og et godt miljø. Ellers koser de seg på tur i skog og mark med forryttere. Islandshesten har et godt lynne, stabile, trygge og som kanskje noen kjenner til kan de ha 5 gangarter.

Ponniridning er åpen hver Lørdag fra 15 - 16. ( Holder stengt fra november/desember-helgen etter påske, følg med på facebook)

Velkommen! Kul
 
 

RIDECAMP 2017

Stall Lingelem har igjen gleden av å arrangere Rideleir Dag i sommer. Dette er for alle.Vi har to,tre og fem dagers leir , kl 09-16 hver dag med avslutning siste dag for foreldre,besteforeldre mm. Pris kr 1300/2 dager , kr 1900/3dager kr 3200/5 dager ,lunsj er inkludert på Dagleir.Program kommer senere , men vi lærer mye og rir også på turer.Påmelding kun via link på Facebook