Velkommen til hjemmesiden vår

Stall Lingelem er en koselig liten stall på Lingelemveien 270 i Sandefjord. Offentlig godkjent Hestesenter. Her er det kunn islandshester og her får leve et hesteliv i flokk. Rang blir ordnet og gjort opp naturlig. Dette gjør at det blir en god harmoni imellom hestene og dermed også lite "tøys" på ridetimene våre.

Her setter vi hesten i fokus og legger vekt på å lære om hestens språk (signaler) Da blir det trygt å ri men også være rundt hesten du har med å gjøre. Vi har ridetimer for barn, ungdom og voksne og det er et godt miljø. Ellers koser de seg på tur i skog og mark med forryttere. Islandshesten har et godt lynne, stabile, trygge og som kanskje noen kjenner til kan de ha 5 gangarter. 🙂 Sjekk også ut ripåtur.no om du ønsker å være med på tur.

Brenner forøvrig og bidra for barn i Asd (Autisme spekter disorder) og deres foreldre da vi har terapihunder her i jobb og i utdannelse.  Hestene våre  er også svært trygge,kloke og nervesterke og det er svært spennende og koble dette sammen. Disse herlige barna kan komme,sanse,nære,være event ri gratis og foreldre deler nyttig informasjon og ser magien mellom disse "sensitive" barna og dyrene. Kan komme på egne avtalte dager i fred og ro🙂 Dette er svært spennende å koble opp mot"horsemanshipp for de som skulle vite hva dette er.